Dany Diop – Het best bewaarde beauty geheim van Amsterdam

Ssssstt!! Kun je een geheimpje bewaren? Dany Diop is dé huidverzorgingsgoeroe en het best bewaarde geheim van Amsterdam! In zijn lieflijke salon en winkel in Oud-Zuid coacht Dany jouw huid met op maat gemaakte huidverzorgingsadvies en gezichtsbehandelingen.

Dany Diop is opgeleid door Franse huidverzorgingsgoeroe Joëlle Ciocco, huidspecialist van de sterren, expert biochemicus en Global Facial Expert van L’Oreal Paris. Ik ben al twee jaar klant bij Dany en mijn prachtige huid heb ik aan hem te danken. Nare pigmentvlekjes en gesprongen adertjes zijn vervaagd en mijn gevoelige huid is eindelijk stralend en egaal. Dany’s benadering is doeltreffend, zonder agressief te zijn en helpt het zelfherstellend vermogen van de huid op gang.

Dany’s winkel staat vol met exclusieve niche merken op het gebied van huidverzorging, make-up en geuren. Als je voor het eerst huidverzorgingsproducten bij Dany wilt kopen, raad ik je aan om eerst een afspraak met hem in te plannen zodat hij een op maat gemaakte huidverzorging regime met passende producten voor je kan samenstellen. Elke huid is namelijk anders en ook diens behoeften, die ook even veranderlijk zijn als je lichamelijke gesteldheid en reacties op externe invloeden. Dany plant hierna vervolgafspraken met je in om de uitwerking van de producten op jouw huid te evalueren en tussentijdse metingen te doen. Deze evaluatiemomenten zijn erbij inbegrepen om er zeker van te zijn dat je huid de juiste verzorging krijgt, op de juiste momenten, met de juiste producten. Wanneer het nodig is, kan Dany gezichtsbehandelingen aanraden om specifieke problemen aan te pakken.


Op de website staat geen prijslijst voor de behandelingen, omdat de behandelingen altijd op maat gemaakt zijn. Het is daarom lastig om een algemene prijsindicatie te geven. Voor mijn eigen huidverzorging regime waren de kosten gemiddeld rond de 100 euro per product en een gezichtsbehandeling was 90 euro voor één uur. Niet exorbitant duur (zeker vergeleken met high end merken) en dubbel en dwars waard gezien de resultaten en de persoonlijke begeleiding die erbij inbegrepen is.

Met niche merken zoals Biologique Recherche, Clark’s Botanicals, Joelle Ciocco, Osmosis en Montale in zijn winkel, weten de echte beauty connaisseurs Dany Diop feilloos te vinden. Als je jouw huid het beste van het beste gunt, ga dan naar Dany Diop!

Dany Diop
Jacob Obrechtstraat 14
1071 KL Amsterdam

http://www.danydiop.com/
may lindstrom skin

karin Geschreven door:

Beauty connoisseur en techie. Gek op mooie dingen, gadgets en technologie.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pyjf273621/domains/geekychic.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *