The Fragrance Store

Ik ben zó ontzettend moeilijk in het kiezen van een luchtje! Veel geuren word ik na een tijdje zat en eindigen roemloos als luchtverfrisser voor in huis. Waar te beginnen als je op zoek bent naar een nieuwe ‘signature scent’? The Fragrance Store kent een intuïtief keuzesysteem om je geurvoorkeur vast te stellen. Binnen één parfum workshop vond ik daar mijn ‘signature scent’.

In een doorsnee parfumerie vind ik het aanbod overweldigend. Je snuift je drie slagen in de rondte en daarna ruik je door de bomen het bos niet meer. Een onbegonnen zaak om je zonder gids in dit overwoekerde landschap te begeven. Het zelf ontwikkelde keuzesysteem van The Fragrance Store werkt echter uitermate goed om je favoriete geur te vinden.

Hun unieke keuzesysteem stelt je in staat om op intuïtieve wijze een geur uit te kiezen die past bij jouw persoonlijkheidstype. De test houdt in dat je twee plaatjes moet kiezen die jou het meest aanspreken en elk plaatje staat voor een persoonlijkheidstype. Het personeel kiest dan voor deze persoonlijkheidstypes een aantal geuren voor je uit, waaruit je verder kunt kiezen en van waaruit verdere verfijning van jouw geurvoorkeur plaats vindt. Je geeft aan of je de voorgestelde geur lekker vindt of niet, daarna wordt er steeds verder gezocht naar geuren.

img_0463.jpg
The Fragrance Store is ook lekker laagdrempelig. Je kunt zonder afspraak binnenlopen en er is veel persoonlijke aandacht bij het helpen kiezen van een geur. Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze of wil je wat meer bedenktijd? Dan kun je een minispray meekrijgen om langere tijd kennis te maken met de geur. Voor mij was die langere bedenktijd doorslaggevend en ik ben na enkele dagen speciaal hiervoor naar de winkel teruggegaan om mijn geurtje te kopen.

Het aanbod aan niche geuren in The Fragrance Store is persoonlijk geselecteerd door eigenaresse en curator Gera van Veen en omvat een bijzonder assortiment aan uiteenlopende niche geuren. Qua prijscategorie zijn de prijzen vergelijkbaar als in een doorsnee parfumerie. Echter zijn deze geuren van bijzondere niche merken die moeilijk elders in het land verkrijgbaar zijn en dat maakt het zeer exclusief en bijzonder geschikt om hieruit je ‘signature scent’ te selecteren. Je zult dus niet zo snel iemand anders tegenkomen die hetzelfde luchtje op heeft als jij.

De laagdrempeligheid, het effectieve keuzesysteem, het geven van veel persoonlijke aandacht en begeleiding bij het uitkiezen en de prachtige selectie aan exclusieve niche geuren tegen schappelijke prijzen, maakt dat ik The Fragrance Store reken tot één van mijn persoonlijke beautytoppers in Nederland!

The Fragrance Store
Gerard Doustraat 72
1072 VV Amsterdam

http://www.thefragrancestore.nl/

img_0456.jpg

img_0459.jpg

img_0460.jpg

img_0458.jpg

karin Geschreven door:

Beauty connoisseur en techie. Gek op mooie dingen, gadgets en technologie.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pyjf273621/domains/geekychic.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *