Nieuwe H&M geopend in Hilversum

Terwijl het overdekte winkelcentrum van Hilversum nog steeds in de steigers staat, werd winkelend Hilversum gisteren aangenaam verrast met een gloednieuwe H&M megastore!

Deze nieuwe vestiging in het Hilvertshof vervangt de twee kleinere winkels die zich vroeger in het gebouw bevonden. De nieuwe H&M heeft een winkeloppervlak van ruim 2.800 m2,, wat het een van de grootste H&M vestigingen in Nederland maakt. Deze vestiging bevat alle concepten van de H&M, waaronder de Home- en Beauty afdeling die je alleen kunt vinden in de grotere winkels.

Ik wist pas zes dagen voor de opening dat er aan een nieuwe H&M vestiging gewerkt werd in het Hilvertshof. Het is erg geheimzinnig wat er zich allemaal achter de schermen van het winkelcentrum afspeelt, maar het belooft echt heel wat te worden met een nieuwe Primark en Zara in het vooruitzicht!

De eerste 100 bezoekers zouden een kraskaart krijgen waarmee je kans kon maken op 5 tot maximaal 100 euro shoptegoed. Die kans kon ik niet laten liggen natuurlijk! En aangezien er bijna nooit grote openingen in de buurt zijn, wist ik zelfs mijn vriend zo gek te krijgen om mee te gaan. “Want ja, gratis sokken als je wint man!”, kirde ik enthousiast tegen hem als een echte shopfanaat. Uiteindelijk wonnen we ieder 5,- euro shoptegoed. Mooi meegenomen dus! Gelukkig hebben we er niet vroeg voor de winkel voor hoeven liggen, haha. De opening was geen chaos zoals je soms ziet.

De nieuwe H&M is het makkelijkst te bereiken via de ingang van het Hilvertshof vanaf de Kerkstraat. De winkel is mooi licht en ruim opgezet en deed me denken aan de H&M Rokin (niet het gebouw dan he, die van Rokin is écht impressive).

H&M Hilversum Kerkstraat ingang

Het winkeloppervlak is verdeeld over twee verdiepingen! Op de begane grond kun je de dameskleding vinden met o.a. de Divided collectie.

H&M Divided Hilversum

Ook de beauty afdeling en de accessoires zijn op de begane grond te vinden.

H&M Man Hilvertshof

IMG_20160706_102947

Via de roltrappen achterin de winkel kun je de tweede verdieping bereiken. Daar kom je vervolgens Smalland de mannenafdeling tegemoet. Op beide verdiepingen zijn er overigens ruime pashokjes, maar niet veel meer dan gemiddeld.

IMG_20160706_101219

Voorbij de mannenafdeling vind je de Home afdeling. Deze is groter dan die van de H&M op de Dam, maar wel kleiner dan die op het Rokin.

H&M Home Hilversum

Tot slot is op de tweede verdieping ook nog de kinderafdeling te vinden. Die afdeling blijkt echter zó groot dat ik dacht dat ze geen New born collectie meer hadden, maar die blijkt dus helemaal achterin de winkel te zitten aan de linkerzijde. Je moet het maar weten.

H&M Kids Hilversum

Kortom, een prachtige winkel! Gelukkig zijn er door de vele afdelingen ook genoeg kassa’s beschikbaar. Al gauw rekenden we met onze gift cards een kraamcadeautje af en een paar nieuwe sokken. Weliswaar niet gratis, maar wel met een leuke korting! :-)

H&M Megastore Hilversum
Hilvertshof 10
1211 ER Hilversum

Sindy Geschreven door:


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pyjf273621/domains/geekychic.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *